سخنی با توای دوست که هرچه هست از اوست

از کـــــجا آمده‌ام؟ آمدنـــم بهــــر چه بود؟

 به کجا می‌روم؟ آخر ننمـــــــایی وطنم

مانده­ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا؟         

 یا چه بوده است مراد وی از این ساختنم؟

سرعت و شتاب سرسام آور زندگی انسانی، در کنار سبک و شیوه زندگی ناسالم از یک سو باعث بروز مشکلاتی از قبیل حرص، ناامیدی،  بلاتکلیفی، زیاده‌خواهی و لذت طلبی افراطی و افسارگسیخته، شده است. از سوی دیگر نداشتن آگاهی و مهارت­های لازم از قبیل مهارت‌های عشق‌ورزی، یافتن معنا در زندگی، دین‌داری و معنویت آگاهانه، یادگیری فعال، تغییرپذیری و قناعت مندی آگاهانه، کمال جویی و.‌.. باعث به وجود آمدن سبک و شیوه زندگی ناسالم و افزایش نگران‌کننده اختلالات و آسیب­های اجتماعی مي‌شود. در سبک زندگي ناسالم، آسایش و عوامل به وجود آورنده آن (تکنولوژی، هواپیما،موبایل، اینترنت، خودرو و.‌.. ) روزبه‌روز در حال فربه‌ شدن نامتعادل و ناهمگن بوده و در مقابل، آرامش و عوامل به وجود آورنده آن ( بينش، آگاهی، عشق، معرفت، خویشتن‌داری، از خود گذشتگی و.‌.. ) در حال کاهش است.

هدف اصلی از طراحی این سایت این بوده است که به ساده ترین زبان ممکن حقایق مربوط به مسایل و مشکلات سبک زندگی را که ابعاد متعددی از نظر حقوقی ،اجتماعی ،اخلاقی و اعتقادی دارد ،صرفا از منظر پزشکی برای خوانندگان گرامی بیان نماییم./

آنچه این سایت را از سایت های دیگر  متمایز کرده آنست که اثری نو و متفاوت از سایت های مرتبط با سبک زندگی می باشد و در عین حال در طراحی آن به مسایل و مشکلات سلامتی با نگاهی پیشگیرانه به جامعه ی خودمان از دو دیدگاه (طب جدید و مدرن ) و (طب کل نگر و سنتی ) توجه شده است./  

در مدتی که درگیر این موضوع بوده ام (سبک زندگی) ،از طریق چهار روش زیر با مشکلات رایج جامعه آشنا شده و در صدد بهبود یا حداقل کم کردن آنها با ایده ی کاهش آسیب برآمده ام:

1- مشاوره با بیماران در کلینیک­ها و مراکز مشاوره

2- هم­اندیشی با صاحب‌ نظران و هم‌چنین استفاده از نظرات آن‌ها از طریق نظرسنجی

3-شرکت در جلسات سیاست گذاری و تصمیم گیری در حوزه آسیب­های اجتماعی (خانواده پایدار، ستاد مبارزه با مواد مخدر، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی)

4- مصاحبه و مشاوره با دست اندرکاران اجرایی حوزه آسیب­های اجتماعی (دانشگاهیان، حوزویان، نیروی انتظامی، بهزیستی، سازمان زندان‌ها، قوه قضائیه).

سوال مهم و اساسی این است که ما باید سبک زندگی آگاهانه را از چه کسی یاد بگیریم ؟ از سیستم های نا آگاه و نارسای آموزشی ؟از پدر و مادرمان ؟ از دوستانمان ؟ از رسانه ها ؟ از شبکه های اجتماعی ؟ مگر آنها چقدر در این زمینه آگاهی و تخصص دارند ؟

در این سایت با نگاهی کل ‌نگر (holistic) و با تکیه بر غنای طب سنتی و بومی کشورمان با دیدگاه ایرانیاسلامی که حقاً و انصافاً مظلوم باقی مانده، این موضوع (سبک زندگی) را مورد واکاوی و بررسی قرار داده‌ایم. از دیدگاه کل نگرانه، بشر می‌تواند دموکراسی راکه معادل «مساوی بودن» است به چالش کشیده و به اصل خود که بیوکراسی است و معادل «برابر بودن» است، برگردد.

دموکراسی بر اساس رأی، امکانات و شرایط برابر و درواقع بر اساس «مساوات» حکم می­راند، که یکی از نتیجه‌های نامبارک آن پدیده‌ی فمینیسم است. درحالی‌که بیوکراسی به معنای حاکمیت «طبیعت زیستی» است، و بیوکراسی بر اساس تفاوت‌ طبیعی در استعدادها، امکانات و شرایط به‌طور خلاصه بر اساس «برابری و عدالت» حکومت می‌کند.

پایه جهان بر عدالت استوار است و نه مساوات! آیا عشق در فضای مساوات (دموکراسی) معنی پیدا می‌کند؟ آیا زن و مرد مزاج مساوی دارند؟ آیا همه جهان آب‌وهوای یکسانی دارد؟ آیا همه افراد ضریب هوشی مساوی دارند؟ آیا همه افراد توان مالی مساوی دارند؟ آیا حوادث و تجربه­های زندگی در بین انسان‌ها به‌طور یکسان توزیع شده­اند؟ آیا ما می‌توانیم با طبیعت که خود محصول آن هستیم ستیزه کنیم؟

 پیشرفت بشر در دانش و فنّاوری محصول درک طبیعت بوده است و نه ستیز با طبیعت. بنابراین آنچه دنیای مدعی دموکراسی غرب که ماهیت آن استعماری، سرمایه‌داری و مصرف‌ گرایی است، در مورد برابری زن و مرد انتشار می‌دهد یک ایده‌ی بیمارگونه است، به نظر می‌رسد این ایده غلط در افزایش آسیب های اجتماعی و سبک زندگی ناآگاهانه نقش به سزایی دارد.

جهان چون چشم و خط و خال و ابروست    

                                     که هر چیزی به جای خویش نیکوست

در چنین فضایی و با نگاه کل نگرانه و مبتنی بر بیوکراسی واژه­های مقدسی مانند عشق و عشق‌ورزی و زندگی عاشقانه‌ مفهوم پیدا می­کند چراکه عشاق از هرگونه دیدگاه جزءنگرانه( نتیجه محوری، فرد محوری، سود مداری، لذت محوری، محاسبه‌گری و خودخواهی) به دور بوده و باديدگاهي کل نگرانه (فرآیند محور، متعالی، کمال مدار، اخلاق مدار) به معشوق نگاه می‌کنند.

شیخ بهائی علیه‌الرحمه درباره عشق می‌فرماید:

علم رسمی سربه سر قیل است و قال

                                 نه از او کیفیتی حاصل نه حال

فلــــسفه یا نحـــو یا طب یا نجـوم 

                                 هندسه یا رمـل یا اعداد شــوم

علـــم نبود غیـــر علـــم عاشقـــی 

                                ما بقـــــی تلبیس ابلیس شقی

-----------------------------------------------------------------------------------------

(بیا تا گل برافشانیم و می در ساقر اندازیم 

                                  ************

                                         فلک را سقف بشکافیم و  طرحی نو دراندازیم)    

 

  با اين مقدمه ، چکيده و عصاره  مطالب گفته شده که اکثرا به صورت  دل‌نوشته ‌ مي‌باشد و همراه دغدغه‌هاي فراوان است ، ارائه طرح و راهکاري کل نگرانه و نو است به  نام «طرحي نو» که آن را (( نسخه سبز )) مي‌ناميم.

نسخه سبز

این نسخه حکایت بازگشت آگاهانه به طبیعت و مراجعه به خود است، به عبارت بهتر ماجرا برسرآشتی باطبیعت و خودآگاهی است.

محتوای این نسخه مبتنی برتلاش‌ها و پژوهشهای علمی، ازدیدگاه کل نگرانه چندین و چند ساله، باتکیه برطب‌های کل­نگر و گوناگون (طب سوزنی، طب آیورودای، طب سینوی، طب هومیوپاتی، طب انرژی،...) مي‌باشد، که در جهت دست یافتن به طبیعی‌ترین سبک زندگی آگاهانه، و با نگاهی پیشگیرانه که برای بدن وذهن انسان حیاتی مي‌باشد آماده شده است.

گفتنی است که سعی شده که کاربردی ترین روش سیستمی هنر خودمراقبتی را باشیوه ای تسهیل گرانه(باصرفه،دردسترس،آسان وسهل ،عملیاتی) در اختیارعموم قراردهم.

نسخه سبز

ن: نگرش آگاهانه و کل نگرانه به زندگی

س: سکانداری آگاهانه ذهن 

خ: خردورزی آگاهانه

ه: هدفمندی آگاهانه و  متعالی

س: سبک زندگی آگاهانه

ب: بازگشت آگاهانه به طبیعت وخودمراقبتی

 ز: زندگی آگاهانه وعاشقانه

این نسخه حکایت بازگشت آگاهانه به طبیعت و مراجعه به خود است، به عبارت بهتر ماجرا برسرآشتی باطبیعت و خودآگاهی است. محتوای این نسخه مبتنی برتلاش‌ها و پژوهشهای علمی، ازدیدگاه کل نگرانه چندین و چند ساله، باتکیه برطب‌های کل­نگر و گوناگون (طب سوزنی، طب آیورودای، طب سینوی، طب هومیوپاتی، طب انرژی،...) مي‌باشد، که در جهت دست یافتن به طبیعی‌ترین سبک زندگی آگاهانه، و با نگاهی پیشگیرانه که برای بدن وذهن انسان حیاتی مي‌باشد آماده شده است. گفتنی است که سعی شده که کاربردی ترین روش سیستمی هنر خودمراقبتی را باشیوه ای تسهیل گرانه (باصرفه،دردسترس،آسان وسهل ،عملیاتی) در اختیارعموم قراردهم.

 

 

123movies